Zondagochtend, trainen of “even proeven”

Voorgaande jaren werd op de dag van de oversteek ook een kort parcours aangeboden, mensen konden betrekkelijk dicht bij de kant kennis maken met het buitenwater zwemmen. Dit korte parcours is vanaf 2017 vervallen. Er is wel een leuk alternatief om alvast het nieuwe wetsuit uit te testen en de aanmeldplek cq finish locatie van Zwemmeland te bekijken..

Op zondagochtend bied de zwemmersgroep de Gouwzee Zwemmers – NSM de mogelijkheid de Gouwzee te proeven! Vanaf begin van het jaar zijn de DIEhards te vinden bij het Waterlandstrand.  Op deze site en via facebook en instagram houden we jullie op de hoogte.

Kijk op https://www.facebook.com/GouwzeeZwemmers/  de facebookpagina van de groep waar je ook een bericht kan sturen voor informatie. Fiets op zondagochtend gewoon even langs.

Hoe is het om in het buitenwater te zwemmen of maak er gewoon een trainingsrondje van. Begin met een rustig stukje heen en terug en eindig wekelijks met ¨het driehoekje van 2,5 – 3 km” met de doorgewinterde buitenwaterzwemmers.

Het water in….Als je wilt natuurlijk, maar ook toeschouwers hebben wij nodig, mensen die aanmoedigen en meeleven.

Het is koud maar dat deert de doorgewinterde buitenwater zwemmers niet. Bij de aanmeldingen kwam zelfs de vraag waarom er geen Winter-Zwemmeland was?

Elke zondag 10:00 starten op het Hemmeland – Waterlandstrand (tevens aanmeldplaats en Finish locatie Zwemmeland)

Bij de foto: “Het korte parcours” is in 2016 omgedoopt in “Try Out” en is nu te doen op zondagochtend

Comments are closed.