Try out, “even proeven”

Voorgaande jaren werd op de dag van de oversteek ook een kort parcours aangeboden, mensen konden betrekkelijk dicht bij de kant kennis maken met het buitenwater zwemmen. Dit korte parcours is op andere dagen gepland voordat de oversteek plaatsvindt, dan kunnen deelnemers alvast het nieuwe wetsuit uittesten. Dit doen we twee maal voor de zomervakantie.

Rond Pasen bieden wij de eerste keer van het jaar de mogelijkheid de Gouwzee te proeven! Wel koud, afgelopen jaar was het 9 graden.

Hoe is het om in het buitenwater te zwemmen of maak er gewoon een trainingsrondje van. Bij voldoende animo zullen meerdere Try-outs zullen maar deze, de éérste van 2019 is uniek om mee te maken.

Het water in….Als je wilt natuurlijk, maar ook toeschouwers hebben wij nodig, mensen die aanmoedigen en meeleven.

Het is koud maar dat deert de Die-Hards van het buitenwater zwemmen niet. Bij de aanmeldingen kwam de vraag waarom er geen Winter-Zwemmeland was?

Nou, dat laten wij ons geen 2x zeggen en hierbij geven wij jullie de mogelijkheid het koude water te trotseren en om achteraf met koffie, thee en warme chocolademelk de ervaringen te delen. Met de doorgewinterde Zwemmelander of buitenwaterzwemmer en de nieuwkomers in deze tak van Gouwzee-sport.

In het clubhuis van de scoutinggroep waterland is omkleed ruimte en kunnen wij beschut en droog  zitten. Laten we hopen op lekker weer voor de tijd van het jaar.

Datum volgt; 13:00 op het Hemmeland  doorrijden tot het einde naar P4 en P5

Heb je reeds een startnummer voor de overtocht op 1 september dan nodigen wij jullie graag uit voor deze dag, nog niet ingeschreven/betaald voor 1 september, dan vragen wij een vergoeding van € 5,=

Bij de foto: “Het korte parcours” is omgedoopt in “Try Out” en vindt 2 maal in het voorjaar/zomer plaats

Comments are closed.