Inschrijven Editie 2022

De inschrijving Zwemmeland 2022 is gesloten,

het maximale aantal deelnemers is bereikt!

Het is weer sneller gegaan dan voorgaande jaren, in 2 dagen zitten we aan onze max. Vanaf gisteren 0:00 uur is het losgegaan en continue gemaild. Iedereen komt op de lijst te staan. Na betaling sta je definitief op de lijst en wordt het startnummer toegekend. Daarna ontvangt iedereen een inschrijving en betaling bevestiging per mail met startnummer.

Aanmelden voor de reservelijst kan met het formulier hieronder. Betaal nog niets maar wacht af of er een plek vrij komt in de komende maanden, er kan nog veel veranderen in die tijd is onze ervaring.

Wij hopen op mooi weer en een gezellige groep deelnemers. Wij zorgen wederom voor een ploeg enthousiaste vrijwilligers die het evenement begeleiden en zorgdragen voor een leuke en sportieve prestatie voor iedereen met oog op veiligheid op het water en gezelligheid bij de aankomst. Dit natuurlijk met koffie, thee en broodjes en een herinnering van dit 10e jaar.

download het pdf formulier, vul alle gegevens in en lees de reglementen. Onderteken het formulier en scan het in, een goed leesbare foto maken mag ook. Stuur het formulier naar zwemmeland@gmail.com.

Download hier het inschrijfformulier voor de reservelijst.pdf

Comments are closed.